İSTANBUL / SULTANGAZİ - Ergun Baylav Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Ergun Baylav Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

ESKİ HABİPLER MAH. TÜREL CAD. NO 2224A SULTANGAZİ / İSTANBUL
Vizyon
Bütün çalışanlarımız ve öğrencilerimiz; Öğrenmenin temel ihtiyaç olduğunu kabul etsin, Onlar ve biz kavramı yerine “Takım Ruhuna inansın” Herkesin herkesten öğreneceği bir şeyler olduğunu bilsin, Velilerimiz en önemli destekleyicimiz olsun, Okulumuzdaki herkes görev ve sorumluluk tanımını bilsin, Zamanın önemini kavramış olsun ve işler tam zamanında olması gerektiği gibi yapılsın.
Misyon
Öğrencilerimizi kapasiteleri ve yetenekleri ölçüsünde eğiterek, toplumla barışık ve sosyal çevreye uyum sağlamış, kendi işini kendisi yapabilen birer birey olarak yetiştirmektir.
Başarılar
 Engelli öğrencilerimizin çevresine uyum sağlayabilmeleri, üretici ve mutlu bir birey olmalarını sağlamayı temel ilke olarak benimseriz. Birbirimize saygılı davranırız Okulumuzda iletişim kanalları herkes için açıktır Hizmet verdiklerimizin istek ve beklentileri bizim için önemli ve önceliklidir Çevreyi korur ve geliştiririz Çalışma felsefemiz sürekli gelişmedir Herkes için eğitim anlayışıyla okulu çevreye açarız Problemler çözülmek için vardır anlayışını benimseriz Karar süreçlerine herkesin katılımını sağlarız Öğrenciler bizim varlık nedenimizdir Her öğrenci öğrenebilir felsefesini benimseriz.
Öğretim Şekli :Tekli
Okulumuza Habibler Çöpyolu Dolmuşu ile ulaşılabilmektedir.
Servis Bilgisi
Öğrencilerimizin okula ulaşımı devletin sağladığı ücretsiz taşıma ile yapılmaktadır.
Eski Edirne Asfaltı
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Ergun Baylav Özel Eğitim Uygulama Merkezi Sultangazi ilçesine 3,7 km iken ,İstanbul iline 22,2 km uzaklığındadır.
Okulumuz yerel projeler içinde yer almaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Okulumuz “Sosyal Dışlanma Önlenebilir.” Erasmus Program 2. LTTA Öğrenme-Öğretme-Eğitim Aktiviteleri yurt dışı projesinde yer almaktadır.